Sep 12, 2011 - Alva, Bilderböcker    3 kommentarer

Var är mina böcker?

Alva reser utomlandsNu har jag väntat på att få mina friex av både Alva reser utomlands och Det känns fint! Min snälla redaktör Maja ligger på för att hjälpa till, men Kundservice Förlagssystem säger att det är förseningar förseningar…  På båda böckerna?! Jag har ju lovat att ge bort flera exemplar till vänner och familj.

 

 

 

 

 

Nu i helgen var jag på väg att köpa Det känns fint! i bokhandeln eftersom jag ville ge ett ex till mitt gudbarn. Men det tog emot. Istället fick hon en prickig väska. Det var synd för hon hade redan två prickiga väskor. Men någon bok som handlade om känseln, perfekt för en tvååring, det hade hon inte.

3 kommentarer

 • Måste läsa dina nya, är så nyfiken!
  Tycker du skriver så inlevelsefullt- man blir den du skriver om.
  Sist var det ”kort men inte liten”, den går jag ofta tillbaka till…
  Härligt med nya böcker att se fram emot- dina böcker är ålderslösa..
  härligt tycker marie- louise

 • hej pernilla! jag fatar inte att jag kan få kontakt med dig. du är min största idol!!! jag älskar dinna böcker. jag är helt galen i dina alva böcker!!!!! dom är så grymma! jag blev helt överlyklig när det visade sia att det skule komma en ny alva bok. för jag har läst
  . alvas bästa fördelsedag
  . alva blir storasysster
  .alva och dum-julia
  . alvas kompis blir sjuk
  . alva rymmer
  . alvas nya bästis
  alva blir kär
  dom är så himmla grymma snälla kan du skriva en nu alva bok!!!!!!!!!!!!! ha det bra ebba.

 • Hej Ebba! Och att jag får kontakt med dig. Det är ju också roligt, för jag vet ju aldrig vilka mina läsare är. Jag blir glad när jag hör att du tycker om mina böcker. Som du vet har det precis kommit en ny Alva-bok. Alva reser utomlands. Och det blir fler!

Lämna gärna en kommentar!